Nå sitter jeg her i sofan og ser på en episode med unge mødre DK med pastasalat og sjokoladepudding til dessert! Nam, ikke nok med det jeg kjøpe en cola !! Har ikke drukket vanlig cola på kjempe lenge, og det smakte deilig hahah. Drikker vanligvis cola light men har i det siste syntes at det smaker så rart... Merkelig. Skulle bare du hei! Og håper dere har hatt en super dag
Jeg har mange ganger tenkt at NÅ skal jeg leve ett bedre liv, spise sunt og trene gjevnlig. Jeg starter alltid bra, men etter noen uker så går det alltid galt.... Jeg vet ikke hvorfor det skjer, men det er så lett å falle tilbake til den gamle livsstilen jeg alltid har hatt. 

Jeg vil veldig gjerne klare å skifte livsstil, for jeg vet hvor bra det er for kroppen min når jeg først er kommet igang, hvor mye energi jeg har, og hvor deilig det føles. Jeg mister samtidig motivasjonen til å prøve på nytt når jeg vet at jeg blir å feile denne gangen også, jeg vet at jeg ikke skal tenke slik, men jeg er jo bare realistisk. Denne gangen jeg startet den 'nye livsstilen''  er jeg ikke helt på kjøret enda, men jeg er sløv med treningen og skjeier alt for mye ut med usunn mat. Det er slitsom å komme hjem fra jobb/skole, og skal lage middag, rydde opp, gå tur med hund og alt jeg ellers gjør i hverdagen. Og det er også derfor jeg ofte går for en lettvint løsning og kjøper ferdig mat.... Dette er en veldig dårlig unnskyldning, for sunn mat trenger ikke ta så mye tid, og trening gir energi. Jeg er bare lat!

Selv om jeg har feilet flere ganger, så har jeg ikke tenkt å gi opp enda. Jeg skal prøve så godt jeg kan, men ikke starte for hard. Skal ikke trene for mye, men heller prøve å komme inn i en god rutine, for det tror jeg er veldig viktig. Jeg har VELDIG lyst å lykkes, og forandre livsstilen min, og denne gangen vil jeg klare det! 

 

Flere som føler det samme?

 

 

Potetgull,brus og sjokolade! Det er fredag det! Koser meg hos bestevenninnen min med tv og godteri! Bedre blir det ikke. Hva har dere gjort Idag? Dårlig nett så ingen bilder for nå
Potetgull,brus og sjokolade! Det er fredag det! Koser meg hos bestevenninnen min med tv og godteri! Bedre blir det ikke. Hva har dere gjort Idag? Dårlig nett så ingen bilder for nå
Nå sitter jeg hjemme hos mamma med tv kos. Ser på unge mødre og tror jeg er fått glipp av den første episoden av den nye sesongen... Kjedelig. Håper dere har hatt en din kveld
Jeg er en av de personene som sliter med å få i meg noe om morgenen, noe som gjør at jeg ofte har sittet i klasserommet og håpet at det skulle bli friminutt så jeg kunne få kjøpt noe i kantinen. Jeg hatet når magen rumlet så fælt og særlig når det var helt stille i klasserommet... Jeg er heldigvis blitt flinkere med årene og nå spiser jeg ting som yoghurt, frukt og fruktsalater osv. Ting som ikke er for tørt i hvert fall!

 

Jordbær, banan og eple 

fall. Helt normalt
Nå er jeg godt plassert i godstolen med kveldsmat og paradise som underholdning. Dagen Idag har gått så fort! Vært på skolen til 4, så på besøk til foreldrene til samboeren min og spist middag. Gått tur og lekt med hunden samt ryddet. Så er pluttselig dagen nesten forbi, rart det dær! Legger ved noen skrøpelige mobil bilder
Nå er jeg godt plassert i godstolen med kveldsmat og paradise som underholdning. Dagen Idag har gått så fort! Vært på skolen til 4, så på besøk til foreldrene til samboeren min og spist middag. Gått tur og lekt med hunden samt ryddet. Så er pluttselig dagen nesten forbi, rart det dær! Legger ved noen skrøpelige mobil bilder
Idag besto middagen av Laks og blomkålpure. Blomkålpure er noe av det beste jeg vet! smaker så utrulig godt.

 

 

Håper middagens deres var like god!
Da har jeg kåret ukens blogg, og det ble http://veronicacr.blogg.no/. Veldig imponert over bloggen, det er kjempe fine bilder med god kvalitet og hun er flink å oppdatere ( noe som er veldig viktig) + stilig design!

 


Ta en titt da vel!

 
TIl inspirasjon bruker jeg å titte innom http://deliciouslyella.com/. Trykk på bilde for å komme til oppskrift.'
 
Mmmm søndagskos! Igår var det fullt kjør hele dagen, feiret 50 årsdag til pappan til samboeren min. Veldig koselig og kjempe god mat! Nå er det morgenkåpe og full avslapning fram til familie middag kl 5. Håper dere har hatt en super helg!
Hei! Fikk endelig hente lapp på conversene jeg kjøpte ifra junkjard, og jeg er kjempe fornøyd! De var pittelitt for stor, men det var som forventet. 


Var de ikke fine? 
Hei igjen!

Dagene bare suser forbi meg, gud så fort tiden går! Jeg har gjort det samme idag som alle andre dager denne uken, og det er nemmelig og lese...

Ellers har jeg prøvd meg på nye varianter av den ellers vanlige havregrøten. Jeg begynner å bli temmelig lei av den vanlige havregrøten og trenger absolutt inspirasjon til nye måter å lage den på. Men Havregrøt er veldig mettende og jeg får en god start på dagen, så absolutt.  

Vell Idag besto det av havregrøt med banan, og det var helt greit, men kunne vært enda bedre med et lag av sjokolade saus heheh.

 

 

 

 

Ikveld tenke jeg å prøve meg på ''overnight oats'' det ser så utrulig godt ut i hvert fall.

 
Har du prøvd det før, hvordan smaker det?Mmm starter dagen med en varm kopp te og en bit sjokoladeknekk! Denne laget jeg av granolaen som jeg la ut oppskrift på igår. Du smelter sjokolade og heller oppi granola til den blir passe kjukk. Fordel det utover bakepapir og plasser i kjøleskapet, klar for servering etter 1 Time. Anbefales!

Nå skal jeg fortsette lesingen og håper dere har en strålende dag videre :)

 

 

Hei! Da er Granolaen ferdig og klar for å deles med dere!

 

Dette er hva du trenger :  / Det er mulig å bytte ut diverse nøtter, frø med noe annet. 

2 dl Hasseløter

2 dl mandler

4 dl Havregryn

2 dl sesamfrø 

2 dl linfrø

1 dl solsikkekjerne

1 dl tørket kokos

2 ss sukrin

Det våte:

2 dl vann

1 dl rapsolje

2 -3 ss honning

 

 

1. Hakk nøttene og ha de i en bolle, sammen med frø, havregryn og alt det tørre.

2. Så tar du oljen oppi bollen, og koker opp 2 dl vann som du  blander honningen i ( slik at den løses opp) for så å helle i bollen.

3. Nå er det bare å fordele dette på en stekeplate, og du trenger ikke bakepapir

4. Stek så i 15 min, ta den ut, rør rundt og strø med sukrin. Dette gjentar du hvert 15 min til det har gått 1 time.

5. Nå skal det ha gått en time og Granolaen er ferdig, la den få avkjøle seg i 1 time på kjøkkenbenken før du plasserer den i en beholder. 

 

Stekes på 175 grader, jeg stekte de siste 15 min på 200 for å få det litt bedre stekt. Du kan også steke på 200 grader hele timen, men da blir det ekstra godt stekt. 

 

Håper det smaker! 

 

 

 

 Har akkurat klart å krype ut av sengen for å hente noe å spise, og er trygt tilbake under dynen min nå! har ikke vært i form til å gjøre stort annen og håper formen er bra igjen imorgen!  Jeg skal få klart å laget granolaen ferdig idag, så oppskrift kommer!

Husk å melde deg på ukensblogg, som kommer på bloggen på fredag ;)

 

 Nå er det påtide å komme seg i seng kjenner jeg. Har akkurat kommet fra butikken, og handlet inn de siste ingrediensene jeg trenger for å lage hjemmelaget granola. Gledes til å smake med yoghurt naturell og litt honning, nam! Nå skal kveldsmaten nytes med en kopp peppermynte te. Så snakkes vi imorgen!

Vil dere jeg skal legge ut oppskrift på granolaen imorgen? 

 

Legg meg gjerne til, legg igjen kommentar så følger jeg deg også :)

 

 

 Ble litt shopping idag og det føles godt!! Disse godsakene er på vei med posten hjem til meg. Får håpe alt passer, og at de kommer før helgen.  

Om det ble sendt idag, er det mulig at de er her til fredag? Skulle gjerne hatt til til en bursdag på lørdag!
Idag laget jeg meksikansk pitabørd med stekt kylling og diverse grønnsaker. Så blander jeg sammen litt rømme og tacosaus, og det smakte himmelsk!

Nå er det avslapping før det bærer videre på trening. Ha en ellers fin dag!

Synes denna var genial!
#Den følelsen når du har tenkt å stå opp tidlig, men våkner ikke før kl 12.#Den følelsen når du har tenkt å spise sunt men ender opp med å dra på BK.
#Den følelsen når du har tenkt å dra på trening med blir sittende i sofan istedenfor.

#Den følelsen når du går på butikken fordi det er noe du absolutt trenger, og kommer hjem med alt annet utenom akkurat det.....

 

#Den følelsen når du akkurat har klart å sovnet, etter mange timer hvor du har ligget å kavet, også ringer vekkeklokka.....

#Den følelsen når du er sliten og lei etter en arbeidsdag og gleder deg til fri, også er det bare mandag.

#Den følelsen når du er ferdig på do og finner ut at du er fri for dopapir.....


Har du noen #den følesen sitater?
Tenkte at det var på tide med ukensblogg. Det du må gjøre er å legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så vil jeg trekke ut den bloggen jeg synes fortjener det mest. Lykke til!

  

 

Er så deilig å slappe av og se igjennom bildene på Weheartit! Nå er det snart kveld, og Imorgen starter vi en ny uke. La oss gjøre den til en bra en.

 

Hva har dere gjort idag?
Hei! Idag har jeg bakt banan-sjokolade muffins, på den sunne måten.

Det du trenger er: 

  •  1 banan
  • 80 gram havregryn/ gjerne havremel om du har
  • 2 ts sukrin gold
  • 1 ts bakepulver
  • 2 eggehvite
  • 1 dl melk - evt vann.
  • 2 ts kakao

Begynn med å sette ovnen på 175 grader. Så moser du bananen med en gaffel og tilsetter alle ingrediensene utenatt kakaoen. Rør dette god sammen. så tar du 2-3 ss av røra oppi en annen skål og tilsetter kakao. Så plasserer du muffins formene på ett brett, og heller oppi først den lyse røren, ogs å en ts av kakaorøre. Så bruker du bare en gaffel for å få de to blandet og ett finere utseende. 

 

Stekes midt i ovenen melllom 12- 15 minutter

 

Her her havregryn som jeg har gidd imellom hendene for å få det litt finere.Bruk gjerne en flaske for å fjerne eggeplommene, en super metode! 

Most banan
 

 

 

Det er lov og nyte disse med god samvittighet! Nam

 

 

 

 
Idag var det taco som sto på menyen hjemme hos oss. Alt for lenge siden sist, og det som er så godt! Ellers har dagen gått til avslapning,film og litt melkesjokolade. Imorgen skal jeg vise dere noen utrulig gode og sunne sjokolade- banan muffins, gled dere :)


Da var man endelig stått opp av sengen! Lørdager er hellig, hvor jeg kan sove til jeg faktisk ikke orker mer. Nå blir der frokost og en episode eller to med fringe. Om du ikke har sett serien før anbefaler jeg den! ( PS: kan bli avhengig) hva har dere gjort til nå?

Deilig å ha på kun kjærestens store t-skjorte
Fredagskosen min består av en Fruktsalat og ostechips. Godt er det! Bare ikke like godt som en plate med melkesjokolade... Stay strong

Hva koser du seg med Idag?
Hei igjen! Har akkurat laget en deilig banan og jordbær smoothie.

Her er det jeg har brukt:
En håndfull av jordbær / frosne
En halv banan
3 ss med yoghurt naturell
En Dæsj appelsin juice
litt vann om den blir for tykk
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Juni 2013 · April 2013 · August 2012


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits