Jeg har mange ganger tenkt at NÅ skal jeg leve ett bedre liv, spise sunt og trene gjevnlig. Jeg starter alltid bra, men etter noen uker så går det alltid galt.... Jeg vet ikke hvorfor det skjer, men det er så lett å falle tilbake til den gamle livsstilen jeg alltid har hatt. 

Jeg vil veldig gjerne klare å skifte livsstil, for jeg vet hvor bra det er for kroppen min når jeg først er kommet igang, hvor mye energi jeg har, og hvor deilig det føles. Jeg mister samtidig motivasjonen til å prøve på nytt når jeg vet at jeg blir å feile denne gangen også, jeg vet at jeg ikke skal tenke slik, men jeg er jo bare realistisk. Denne gangen jeg startet den 'nye livsstilen''  er jeg ikke helt på kjøret enda, men jeg er sløv med treningen og skjeier alt for mye ut med usunn mat. Det er slitsom å komme hjem fra jobb/skole, og skal lage middag, rydde opp, gå tur med hund og alt jeg ellers gjør i hverdagen. Og det er også derfor jeg ofte går for en lettvint løsning og kjøper ferdig mat.... Dette er en veldig dårlig unnskyldning, for sunn mat trenger ikke ta så mye tid, og trening gir energi. Jeg er bare lat!

Selv om jeg har feilet flere ganger, så har jeg ikke tenkt å gi opp enda. Jeg skal prøve så godt jeg kan, men ikke starte for hard. Skal ikke trene for mye, men heller prøve å komme inn i en god rutine, for det tror jeg er veldig viktig. Jeg har VELDIG lyst å lykkes, og forandre livsstilen min, og denne gangen vil jeg klare det! 

 

Flere som føler det samme?

 

   0 kommentarer på "Å holde en sunn livsstil"

prinsessen
Så bra skrevet! du er flink.

Masse klemmer fra prinsessen.
09.03.2014, 22:28 URL: http://prinsessen.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Juni 2013 · April 2013 · August 2012


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits